Kobutex gaat verhuizen!

BUITENPOST - Kobutex motorkleding en motorreizen gaat verhuizen! In Buitenpost zijn we uit ons jasje gegroeid. We slaan de handen ineen met MotoPort Leek en zullen Buitenpost inruilen voor Leek voor nóg meer motorplezier. Vanaf 1 april 2020 zullen we ons in Leek vestigen.

In het huidige pand van MotoPort zal zo’n 2850 vierkante meter aan zowel motorkleding en motorfietsen te vinden zijn. De kans om bij MotoPort Leek in te trekken konden wij niet aan ons voorbij laten gaan en is een win-win voor beide partijen. Er zal een heuse ‘Kobutex motorreizen corner’ worden ingericht zodat jullie ons nog steeds herkennen. Verder verandert er weinig op het adres en de start voor de zaterdagse toertochten na. Ons telefoonnummer blijft ook gewoon bereikbaar.

JDaarnaast is iedereen nog altijd welkom voor gezelligheid en de kop koffie blijft ook klaarstaan zoals jullie van ons gewend zijn, alleen op dit moment is dat helaas niet aan de orde. Wij zijn nog steeds genoodzaakt om de regels van het RIVM op te volgen. Het is daarom niet mogelijk om een groot aantal mensen te ontvangen.

Wat de groepsreizen betreft: daar zal ook niks aan veranderen. Er zullen wellicht nog kennismakingstoertochten en kennismakingavonden voor de reizen plaatsvinden op de nieuwe locatie in Leek, hiervan worden jullie op de hoogte gesteld. De geplande reizen blijven zoals ze zijn, de routes en reisleiding blijft hetzelfde.

Jullie kunnen ons, ook al zitten we op een nieuw adres, nog steeds aan de mouw trekken voor advies over motorkleding en onze reizen.

Kobutex Motoren gaat vanaf 1 april FK motoren heten oud eigenaar en oprichter van Kobutex Freddy Kooistra gaat door op het oude adres in Buitenpost met het aanbieden van een prachtige selectie motoren.

Vanwege het Coronavirus is het helaas niet mogelijk om van onze verhuizing naar Leek een grote happening te maken. Wanneer dit allemaal voorbij is, zullen we zeker een feestelijk tintje geven aan onze verhuizing en opening op de nieuwe locatie. Zien we jullie snel op onze nieuwe locatie wanneer het weer verantwoord is?

Team Kobutex

Kobutex gaat verhuizen!

Ons nieuwe adres

Kobutex gaat verhuizen!

Zernikelaan 6a,
9351 VA Leek

Tel: 0594 - 511349