Tom Tom Rider 550 motornavigatie

399,95

omTom Rider World 550 motornavigatie

Ontdek je volgende motoravontuur!

De TomTom Rider 550 is een zeer compleet navigatiesysteem, speciaal voor motorrijders. De met WiFi verbonden Tomtom Rider 550 neemt jou mee op de meest exclusieve en nieuwe routes, die je kan personaliseren met heuvels en bochten. Dit kan je doen tijdens het plannen van je route met MyDrive of tijdens het motorrijden.

Via een Bluetooth verbinding tussen je telefoon en de TomTom Rider 550 kan je het navigatiesysteem makkelijk besturen, door gebruik te maken van Siri of Google Now. Dankzij deze Bluetooth verbinding kan je veilig gebruik maken van je smarthphone. Zo heb je toegang tot muziek, kan je bellen, de laatste weer berichten ophalen of zelfs berichten laten voorlezen op je headset terwijl je aan het motorrijden bent.

De Rider 550 World Premium Pack van TomTom is voorzien van alle beschikbare TomTom functionaliteiten. Zo heb je toegang tot Lifetime Wereldkaarten, TomTom Trafic en Services. Je kan kaarten installeren zonder extra kosten en je krijgt slimme routes waarmee je drukke verkeerspunten vermijdt. Ook waarschuwt de TomTom je voor flitsers op de weg.

De nieuwe Wi-Fi functie maakt de TomTom rider 550 zeer makkelijk in gebruik. Je hoeft de kaarten namelijk niet meer te updaten via de computer. Dankzij de Wi-Fi functie hoef je alleen maar verbinding te maken met een Wi-Fi netwerk om vervolgens de beschikbare updates installeren.

De TomTom Rider 550 is ontworpen volgens de IPX7-norm en daarom bestand tegen stof, vallen, stoten en water. Wat vooral handig is voor motorrijders, is de mogelijkheid om de gevoeligheid van het touchscreen in te stellen. Dit maakt het scherm geschikt voor gebruik met lichte en zware motorhandschoenen. De grootste upgrade is de quad-core processor, welke het mogelijk maakt om super snel routes te plannen!

Categorie├źn: ,