Shoei GT-Air 2 Mat Zwart

529,00

De shoei GT-Air II is het ultieme pakket voor (sportieve) tour motorrijders. Shoei heeft deze motorhelm letterlijk op alle vlakken opgepoetst en elk mogelijk verbeter punt van zijn voorganger grondig aangepakt. Na de succesvolle integratie van een Sena communicatiesysteem op de Shoei Neotec II, heeft ook de GT-Air II de optie om een Sena SRL systeem eenvoudig te installeren. Dit communicatie systeem zit naadloos verwerkt in de helm en je hoeft geen concessies te doen op het design.

De AIM helmschaal is Shoei’s welbekende en extreem veilige helmschaal, die je in welke situatie ook voorziet van de best mogelijk protectie. De helmschaal is ontwikkeld in meerdere formaten, waardoor deze zo compact mogelijk aansluit het hoofd. Hierdoor is het protectie niveau optimaal. Vooral omdat deze samenwerkt met de schokabsorberende EPS binnenlaag.

Het zonnevizier van de GT-Air II is zeer groot, waardoor je veel zicht hebt op de weg en uiteraard de omgeving. Het ventilatiesysteem is volledig herzien en dat ga je merken. De positie van het vizier is een klein stukje open te zetten, waardoor je ook in het gezicht meer frisse lucht krijgt. Dankzij twee grote lucht uitlaten aan de achterkant is de airflow binnen de helm sterk verbeterd. Het resultaat is een effectieve afvoer van vochtige en warme lucht, met een constante toevoer van frisse lucht via de kin, het gezicht en bovenzijde.

Tot slot is de GT-Air II ontwikkeld in de windtunnel van Shoei. De geintegreerde spoiler op de achterkant en de compleet nieuwe spoiler op de kin maken de helm zeer stabiel in de rijwind. Dit maakt de helm stiller en comfortabler. De Shoei GT-Air II heeft daarom het antwoord op elke rijconditie. Ben jij klaar om de weg op te gaan?

SKU: Niet beschikbaar Categorie├źn: , ,
Geslacht

,

Kleur

Maat

, , , , ,

Materiaal

Merk