Nolan N90.2 Platnium Silver N-Com

299,99

De Nolan N90-2 is de opvolger van de populaire N91 EVO en is net weer even wat beter en verfijnder geworden. Zo beschikt de Nolan N90-2 over dezelfde buitenschaal maar is hij sportiever en beter gestroomlijnd dan zijn voorganger. Voor de binnenvoering zijn de nieuwste materialen en technologieën gebruikt om ervoor te zorgen dat de helm zo hoogwaardig mogelijk aanvoelt. Tevens is de top- en kinventilatie geüpgraded voor een betere koeling van de rijder.

Uiteraard voldoet de Nolan N90-2 net als alle andere Nolan helmen, aan de voor Nolan bekende hoge kwaliteitsnormen, en is uitgerust met een Microlock2 systeem, wat ervoor zorgt dat de kinriemsluiting niet onbedoeld wordt geopend. Daarnaast zorgt het Dual Action openingssysteem voor extra veiligheid. Het kinstuk kan weliswaar met één hand worden geopend, maar door het omhalen van een hendel met zowel de duim als wijsvinger zal het kinstuk niet snel onbedoeld openschieten.

De N90-2 is net zoals de Nolan N91 EVO voorbereid voor het Nolan N-Com communicatiesysteem en kan moeiteloos worden geïntegreerd. Wij leveren deze N-Com communicatiesystemen ook zelf en bouwen deze op verzoek van de klant gratis in.

Tot slot heeft deze systeemhelm een dubbele homologatie waardoor de N90-2 zowel als integraal- en als jethelm is goedgekeurd.

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,
Kleur

Maat

, , , , ,

Materiaal

Merk